Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6282
Название: Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини
Авторы: Пестіна, Г. О.
Ключевые слова: рослинна сировина;реструктуровані продукти;гелеутворювачі;альгінат натрію
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Пестіна Г. О. Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 72-79.
Краткий осмотр (реферат): На підставі аналізу літературних джерел у статті проаналізовано основні технології виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини. Запропоновано два способи структурування з використанням альгінату натрію як гелеутворювача.
On the basis of analysis of literary sources basic technologies of production of the restructured products on the basis of digister are analysed in the article. Two method of production of restructured products with the use of sodium alginate as gelation agent is offered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6282
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_14.pdf187.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.