Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6282
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПестіна, Г. О.-
dc.date.accessioned2022-09-03T11:33:52Z-
dc.date.available2022-09-03T11:33:52Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПестіна Г. О. Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 72-79.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6282-
dc.description.abstractНа підставі аналізу літературних джерел у статті проаналізовано основні технології виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини. Запропоновано два способи структурування з використанням альгінату натрію як гелеутворювача.uk_UA
dc.description.abstractOn the basis of analysis of literary sources basic technologies of production of the restructured products on the basis of digister are analysed in the article. Two method of production of restructured products with the use of sodium alginate as gelation agent is offered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectреструктуровані продуктиuk_UA
dc.subjectгелеутворювачіuk_UA
dc.subjectальгінат натріюuk_UA
dc.titleОгляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_14.pdf187.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.