Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6281
Назва: | Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів |
Автори: | Янчева, М. О. Яковлева, Ю. В. |
Ключові слова: | харчові добавки;кріопротекторна дія;м’ясні заморожені напівфабрикати;короткочасне та тривале зберігання |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 65-71. |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано кількісний вміст деяких харчових добавок, що мають
кріопротекторну дію, в технології м’ясних заморожених напівфабрикатів.
Установлено, що дослідні зразки мають менші втрати після розморожування,
збільшується вологозв’язуюча здатність та рівень рН під час короткочасного
та тривалого зберігання. Soundly quantitative contents of some food additives, crioprotector actions, in technology of the meat frozen meat semi-products. It is established that pre-production models have smaller losses after defrosting, increases ability to keep a moisture, level pH, during short-term and long storage. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6281 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_13.pdf | 212.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.