Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6281
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorЯковлева, Ю. В.-
dc.date.accessioned2022-09-03T11:27:55Z-
dc.date.available2022-09-03T11:27:55Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Яковлева Ю. В. Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 65-71.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6281-
dc.description.abstractОбґрунтовано кількісний вміст деяких харчових добавок, що мають кріопротекторну дію, в технології м’ясних заморожених напівфабрикатів. Установлено, що дослідні зразки мають менші втрати після розморожування, збільшується вологозв’язуюча здатність та рівень рН під час короткочасного та тривалого зберігання.uk_UA
dc.description.abstractSoundly quantitative contents of some food additives, crioprotector actions, in technology of the meat frozen meat semi-products. It is established that pre-production models have smaller losses after defrosting, increases ability to keep a moisture, level pH, during short-term and long storage.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectкріопротекторна діяuk_UA
dc.subjectм’ясні заморожені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectкороткочасне та тривале зберіганняuk_UA
dc.titleРозробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_13.pdf212.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.