Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6281
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Яковлева, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T11:27:55Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T11:27:55Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 65-71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6281 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано кількісний вміст деяких харчових добавок, що мають кріопротекторну дію, в технології м’ясних заморожених напівфабрикатів. Установлено, що дослідні зразки мають менші втрати після розморожування, збільшується вологозв’язуюча здатність та рівень рН під час короткочасного та тривалого зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | Soundly quantitative contents of some food additives, crioprotector actions, in technology of the meat frozen meat semi-products. It is established that pre-production models have smaller losses after defrosting, increases ability to keep a moisture, level pH, during short-term and long storage. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | кріопротекторна дія | uk_UA |
dc.subject | м’ясні заморожені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | короткочасне та тривале зберігання | uk_UA |
dc.title | Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_13.pdf | 212.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.