Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6281
Название: | Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів |
Авторы: | Янчева, М. О. Яковлева, Ю. В. |
Ключевые слова: | харчові добавки;кріопротекторна дія;м’ясні заморожені напівфабрикати;короткочасне та тривале зберігання |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 65-71. |
Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано кількісний вміст деяких харчових добавок, що мають
кріопротекторну дію, в технології м’ясних заморожених напівфабрикатів.
Установлено, що дослідні зразки мають менші втрати після розморожування,
збільшується вологозв’язуюча здатність та рівень рН під час короткочасного
та тривалого зберігання. Soundly quantitative contents of some food additives, crioprotector actions, in technology of the meat frozen meat semi-products. It is established that pre-production models have smaller losses after defrosting, increases ability to keep a moisture, level pH, during short-term and long storage. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6281 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_13.pdf | 212.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.