Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6280
Назва: | Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії |
Автори: | Слободнюк, Р. Є. Прасол, Д. Ю. |
Ключові слова: | методи спектрофотометрії;йодокрохмальні комплекси;деструкція;механодеструкція крохмального гідрогелю |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Слободнюк Р. Є., Прасол Д. Ю. Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 59-64. |
Короткий огляд (реферат): | Методами спектрофотометрії йодокрохмальних комплексів та
визначення кінцевих реагуючих груп вивчено процес механодеструкції
крохмального гідрогелю під дією тиску в гомогенізаторі. The iodine of the starched complexes and determination of eventual reactive groups is set the methods of spectrophotometry process of mechanical destruction of the starched paste, happening under constraint. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6280 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_12.pdf | 254.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.