Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6280
Название: | Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії |
Авторы: | Слободнюк, Р. Є. Прасол, Д. Ю. |
Ключевые слова: | методи спектрофотометрії;йодокрохмальні комплекси;деструкція;механодеструкція крохмального гідрогелю |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Слободнюк Р. Є., Прасол Д. Ю. Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 59-64. |
Краткий осмотр (реферат): | Методами спектрофотометрії йодокрохмальних комплексів та
визначення кінцевих реагуючих груп вивчено процес механодеструкції
крохмального гідрогелю під дією тиску в гомогенізаторі. The iodine of the starched complexes and determination of eventual reactive groups is set the methods of spectrophotometry process of mechanical destruction of the starched paste, happening under constraint. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6280 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_12.pdf | 254.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.