Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6280
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСлободнюк, Р. Є.-
dc.contributor.authorПрасол, Д. Ю.-
dc.date.accessioned2022-09-03T11:21:19Z-
dc.date.available2022-09-03T11:21:19Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСлободнюк Р. Є., Прасол Д. Ю. Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 59-64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6280-
dc.description.abstractМетодами спектрофотометрії йодокрохмальних комплексів та визначення кінцевих реагуючих груп вивчено процес механодеструкції крохмального гідрогелю під дією тиску в гомогенізаторі.uk_UA
dc.description.abstractThe iodine of the starched complexes and determination of eventual reactive groups is set the methods of spectrophotometry process of mechanical destruction of the starched paste, happening under constraint.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectметоди спектрофотометріїuk_UA
dc.subjectйодокрохмальні комплексиuk_UA
dc.subjectдеструкціяuk_UA
dc.subjectмеханодеструкція крохмального гідрогелюuk_UA
dc.titleДеструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної діїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_12.pdf254.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.