Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6280
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Слободнюк, Р. Є. | - |
dc.contributor.author | Прасол, Д. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T11:21:19Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T11:21:19Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Слободнюк Р. Є., Прасол Д. Ю. Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 59-64. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6280 | - |
dc.description.abstract | Методами спектрофотометрії йодокрохмальних комплексів та визначення кінцевих реагуючих груп вивчено процес механодеструкції крохмального гідрогелю під дією тиску в гомогенізаторі. | uk_UA |
dc.description.abstract | The iodine of the starched complexes and determination of eventual reactive groups is set the methods of spectrophotometry process of mechanical destruction of the starched paste, happening under constraint. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | методи спектрофотометрії | uk_UA |
dc.subject | йодокрохмальні комплекси | uk_UA |
dc.subject | деструкція | uk_UA |
dc.subject | механодеструкція крохмального гідрогелю | uk_UA |
dc.title | Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної дії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_12.pdf | 254.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.