Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6264
Title: Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу
Authors: Гринченко, О. О.
Гурікова, І. М.
Зубченко, К. В.
Клапцов, Є. О.
Keywords: соуси емульсійного типу;в’язкість клейстерів крохмалів;холоднонабухаючі крохмалі
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гринченко О. О., Гурікова І. М., Зубченко К. В., Клапцов Є. О. Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 11-15.
Abstract: Досліджено вплив технологічних чинників (концентрація, рН, температурний вплив) на в’язкість клейстерів крохмалів холодного та гарячого набухання. Сформульовано рекомендації щодо їх використання в технології соусів емульсійного типу.
Investigation of influence of technological factors (concentration, pH, temperature influence) on viscidity of kleysteris starches of the cold and hot swelling vos determination. Recommendations are formulated in relation to their use in technology of sauces of emulsive type.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6264
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_4.pdf197.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.