Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6264
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Гурікова, І. М. | - |
dc.contributor.author | Зубченко, К. В. | - |
dc.contributor.author | Клапцов, Є. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T07:39:43Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T07:39:43Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Гринченко О. О., Гурікова І. М., Зубченко К. В., Клапцов Є. О. Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 11-15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6264 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив технологічних чинників (концентрація, рН, температурний вплив) на в’язкість клейстерів крохмалів холодного та гарячого набухання. Сформульовано рекомендації щодо їх використання в технології соусів емульсійного типу. | uk_UA |
dc.description.abstract | Investigation of influence of technological factors (concentration, pH, temperature influence) on viscidity of kleysteris starches of the cold and hot swelling vos determination. Recommendations are formulated in relation to their use in technology of sauces of emulsive type. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | соуси емульсійного типу | uk_UA |
dc.subject | в’язкість клейстерів крохмалів | uk_UA |
dc.subject | холоднонабухаючі крохмалі | uk_UA |
dc.title | Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_4.pdf | 197.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.