Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6264
Назва: Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу
Автори: Гринченко, О. О.
Гурікова, І. М.
Зубченко, К. В.
Клапцов, Є. О.
Ключові слова: соуси емульсійного типу;в’язкість клейстерів крохмалів;холоднонабухаючі крохмалі
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Гринченко О. О., Гурікова І. М., Зубченко К. В., Клапцов Є. О. Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 11-15.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив технологічних чинників (концентрація, рН, температурний вплив) на в’язкість клейстерів крохмалів холодного та гарячого набухання. Сформульовано рекомендації щодо їх використання в технології соусів емульсійного типу.
Investigation of influence of technological factors (concentration, pH, temperature influence) on viscidity of kleysteris starches of the cold and hot swelling vos determination. Recommendations are formulated in relation to their use in technology of sauces of emulsive type.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6264
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_4.pdf197.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.