Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6264
Название: Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу
Авторы: Гринченко, О. О.
Гурікова, І. М.
Зубченко, К. В.
Клапцов, Є. О.
Ключевые слова: соуси емульсійного типу;в’язкість клейстерів крохмалів;холоднонабухаючі крохмалі
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гринченко О. О., Гурікова І. М., Зубченко К. В., Клапцов Є. О. Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 11-15.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив технологічних чинників (концентрація, рН, температурний вплив) на в’язкість клейстерів крохмалів холодного та гарячого набухання. Сформульовано рекомендації щодо їх використання в технології соусів емульсійного типу.
Investigation of influence of technological factors (concentration, pH, temperature influence) on viscidity of kleysteris starches of the cold and hot swelling vos determination. Recommendations are formulated in relation to their use in technology of sauces of emulsive type.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6264
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_4.pdf197.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.