Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64552
Title: Система управління якістю під час виробництва кондитерських виробів
Authors: Одарченко, М. С.
Соколова, Є. Б.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Одарченко М. С., Соколова Є. Б. Система управління якістю під час виробництва кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 324-325.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64552
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_324-325.pdf106.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.