Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64525
Title: Функциональная схема управления процессом приготовления сахарного сиропа
Authors: Бабкина, И. В.
Литвиненко, Е. И.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бабкина И. В., Литвиненко Е. И. Функциональная схема управления процессом приготовления сахарного сиропа. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 306-307.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64525
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_306-307.pdf137.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.