Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6243
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тимошенкова, И. А. | - |
dc.contributor.author | Перкель, Р. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-02T12:56:23Z | - |
dc.date.available | 2022-09-02T12:56:23Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Тимошенкова И. А., Перкель Р. Л. Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 405-410. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6243 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто елементи системи ХАССП для забезпечення безпечності технології приготування риби, запакованої в пакети з полімерної плівки під вакуумом. У ході роботи були визначені основні параметри технологічних режимів, чинники ризику та критичні контрольні точки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article deals with the elements of the HACCP system for safety tech nology of preparation of fish, packed in bags made of polymer film under vacuum. In the process have been established the basic parameters of technological regimes, risk factors and critical control points. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | система ХАССП | uk_UA |
dc.subject | технологія приготування риби | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція з риби | uk_UA |
dc.subject | вакуумна упаковка продуктів | uk_UA |
dc.title | Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_66.pdf | 166.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.