Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6243
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТимошенкова, И. А.-
dc.contributor.authorПеркель, Р. Л.-
dc.date.accessioned2022-09-02T12:56:23Z-
dc.date.available2022-09-02T12:56:23Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТимошенкова И. А., Перкель Р. Л. Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 405-410.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6243-
dc.description.abstractРозглянуто елементи системи ХАССП для забезпечення безпечності технології приготування риби, запакованої в пакети з полімерної плівки під вакуумом. У ході роботи були визначені основні параметри технологічних режимів, чинники ризику та критичні контрольні точки.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the elements of the HACCP system for safety tech nology of preparation of fish, packed in bags made of polymer film under vacuum. In the process have been established the basic parameters of technological regimes, risk factors and critical control points.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсистема ХАССПuk_UA
dc.subjectтехнологія приготування рибиuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectкулінарна продукція з рибиuk_UA
dc.subjectвакуумна упаковка продуктівuk_UA
dc.titleРазработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковкеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_66.pdf166.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.