Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6243
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТимошенкова, И. А.-
dc.contributor.authorПеркель, Р. Л.-
dc.date.accessioned2022-09-02T12:56:23Z-
dc.date.available2022-09-02T12:56:23Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТимошенкова И. А., Перкель Р. Л. Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 405-410.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6243-
dc.description.abstractРозглянуто елементи системи ХАССП для забезпечення безпечності технології приготування риби, запакованої в пакети з полімерної плівки під вакуумом. У ході роботи були визначені основні параметри технологічних режимів, чинники ризику та критичні контрольні точки.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the elements of the HACCP system for safety tech nology of preparation of fish, packed in bags made of polymer film under vacuum. In the process have been established the basic parameters of technological regimes, risk factors and critical control points.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсистема ХАССПuk_UA
dc.subjectтехнологія приготування рибиuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectкулінарна продукція з рибиuk_UA
dc.subjectвакуумна упаковка продуктівuk_UA
dc.titleРазработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковкеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_66.pdf166.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.