Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6242
Назва: Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини
Автори: Погожих, М. І.
Воронцова, Ж. В.
Павлюк, І. М.
Ключові слова: харчова сировина;дисперсність порошків;модельний зразок
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Воронцова Ж. В., Павлюк І. М. Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 397-405.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто мікроскопічний метод, який дозволяє дослідити особливості форми, структури й будови поверхні досліджуваних зразків із харчової сировини. Показано розрахунок дисперсності модельного порошкоподібного зразка і визначено оптимальний розмір його частинок. Підібрано найоптимальніші апроксимаційні криві для порошків із різною дисперсністю.
A microscopic technique that allows us to see features of shape, structure and surface structure of the samples of food raw materials are considered. The calcula tion of dispersion modelling of powder sample and determine the optimal size of its particles are shown. Picked the best option approximating curves for powders of different dispersity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6242
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_65.pdf295.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.