Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6242
Название: Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини
Авторы: Погожих, М. І.
Воронцова, Ж. В.
Павлюк, І. М.
Ключевые слова: харчова сировина;дисперсність порошків;модельний зразок
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погожих М. І., Воронцова Ж. В., Павлюк І. М. Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 397-405.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто мікроскопічний метод, який дозволяє дослідити особливості форми, структури й будови поверхні досліджуваних зразків із харчової сировини. Показано розрахунок дисперсності модельного порошкоподібного зразка і визначено оптимальний розмір його частинок. Підібрано найоптимальніші апроксимаційні криві для порошків із різною дисперсністю.
A microscopic technique that allows us to see features of shape, structure and surface structure of the samples of food raw materials are considered. The calcula tion of dispersion modelling of powder sample and determine the optimal size of its particles are shown. Picked the best option approximating curves for powders of different dispersity.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6242
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_65.pdf295.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.