Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorВоронцова, Ж. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, І. М.-
dc.date.accessioned2022-09-02T12:38:29Z-
dc.date.available2022-09-02T12:38:29Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Воронцова Ж. В., Павлюк І. М. Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 397-405.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6242-
dc.description.abstractРозглянуто мікроскопічний метод, який дозволяє дослідити особливості форми, структури й будови поверхні досліджуваних зразків із харчової сировини. Показано розрахунок дисперсності модельного порошкоподібного зразка і визначено оптимальний розмір його частинок. Підібрано найоптимальніші апроксимаційні криві для порошків із різною дисперсністю.uk_UA
dc.description.abstractA microscopic technique that allows us to see features of shape, structure and surface structure of the samples of food raw materials are considered. The calcula tion of dispersion modelling of powder sample and determine the optimal size of its particles are shown. Picked the best option approximating curves for powders of different dispersity.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчова сировинаuk_UA
dc.subjectдисперсність порошківuk_UA
dc.subjectмодельний зразокuk_UA
dc.titleРозрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_65.pdf295.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.