Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62214
Назва: Створення рецептури багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів з урахуванням їх поживної цінності
Автори: Курбанов, Б. Л.
Маліков, К. С.
Науковий керівник : Фоміна, І. М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Курбанов Б. Л., Маліков К. С. Створення рецептури багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів з урахуванням їх поживної цінності. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. І. М. Фоміна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 159
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62214
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_160-160.pdf106.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.