Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62214
Название: Створення рецептури багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів з урахуванням їх поживної цінності
Авторы: Курбанов, Б. Л.
Маліков, К. С.
Научный руководитель: Фоміна, І. М.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Курбанов Б. Л., Маліков К. С. Створення рецептури багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів з урахуванням їх поживної цінності. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. І. М. Фоміна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 159
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62214
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_160-160.pdf106.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.