Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6220
Назва: Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
Автори: Крутовий, Ж. А.
Манжос, Н. В.
Запаренко, Г. В.
Ключові слова: оптимізація вмісту інгредієнтів;раціони одноразового споживання;сніданки;математична модель;високий вміст кальцію
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В. Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 390-397.
Короткий огляд (реферат): Розроблено математичну модель оптимізації вмісту інгредієнтів у одному з раціонів одноразового споживання, що призначений для других сніданків. Визначено оптимальні величини вмісту інгредієнтів у раціоні, що досліджується.
Mathematical model of optimization in one of rations of non-permanent consumption for lunches is worked out. The optimal values of content of ingredients in the investigated ration are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6220
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_64.pdf228.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.