Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6220
Название: Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
Авторы: Крутовий, Ж. А.
Манжос, Н. В.
Запаренко, Г. В.
Ключевые слова: оптимізація вмісту інгредієнтів;раціони одноразового споживання;сніданки;математична модель;високий вміст кальцію
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В. Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 390-397.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено математичну модель оптимізації вмісту інгредієнтів у одному з раціонів одноразового споживання, що призначений для других сніданків. Визначено оптимальні величини вмісту інгредієнтів у раціоні, що досліджується.
Mathematical model of optimization in one of rations of non-permanent consumption for lunches is worked out. The optimal values of content of ingredients in the investigated ration are determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6220
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_64.pdf228.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.