Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6220
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorМанжос, Н. В.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.date.accessioned2022-09-01T18:48:36Z-
dc.date.available2022-09-01T18:48:36Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В. Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 390-397.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6220-
dc.description.abstractРозроблено математичну модель оптимізації вмісту інгредієнтів у одному з раціонів одноразового споживання, що призначений для других сніданків. Визначено оптимальні величини вмісту інгредієнтів у раціоні, що досліджується.uk_UA
dc.description.abstractMathematical model of optimization in one of rations of non-permanent consumption for lunches is worked out. The optimal values of content of ingredients in the investigated ration are determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectоптимізація вмісту інгредієнтівuk_UA
dc.subjectраціони одноразового споживанняuk_UA
dc.subjectсніданкиuk_UA
dc.subjectматематична модельuk_UA
dc.subjectвисокий вміст кальціюuk_UA
dc.titleОптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_64.pdf228.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.