Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6220
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крутовий, Ж. А. | - |
dc.contributor.author | Манжос, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Запаренко, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T18:48:36Z | - |
dc.date.available | 2022-09-01T18:48:36Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В. Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 390-397. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6220 | - |
dc.description.abstract | Розроблено математичну модель оптимізації вмісту інгредієнтів у одному з раціонів одноразового споживання, що призначений для других сніданків. Визначено оптимальні величини вмісту інгредієнтів у раціоні, що досліджується. | uk_UA |
dc.description.abstract | Mathematical model of optimization in one of rations of non-permanent consumption for lunches is worked out. The optimal values of content of ingredients in the investigated ration are determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | оптимізація вмісту інгредієнтів | uk_UA |
dc.subject | раціони одноразового споживання | uk_UA |
dc.subject | сніданки | uk_UA |
dc.subject | математична модель | uk_UA |
dc.subject | високий вміст кальцію | uk_UA |
dc.title | Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_64.pdf | 228.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.