Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62191
Название: Перспективи використання нетрадиційної сировини в рецептурі хліба
Авторы: Славінський, Ю. Ю.
Научный руководитель: Радченко, А. Е.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Славінський Ю. Ю. Перспективи використання нетрадиційної сировини в рецептурі хліба. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. А. Е. Радченко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 132
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62191
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_133-133.pdf106.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.