Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62191
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorРадченко, А. Е.-
dc.contributor.authorСлавінський, Ю. Ю.-
dc.date.accessioned2025-01-30T13:27:20Z-
dc.date.available2025-01-30T13:27:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСлавінський Ю. Ю. Перспективи використання нетрадиційної сировини в рецептурі хліба. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. А. Е. Радченко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 132uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62191-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання нетрадиційної сировини в рецептурі хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_133-133.pdf106.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.