Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61494
Назва: | Дослідження способу електроконтактного нагрівання напівфабрикатів на основі рослинної сировини |
Автори: | Михайлов, Б. В. Нестреляй, Р. Л. Горшенін, Ю. М. |
Науковий керівник : | Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Михайлов Б. В., Нестреляй Р. Л., Горшенін Ю. М. Дослідження способу електроконтактного нагрівання напівфабрикатів на основі рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 262. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61494 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_262.pdf | 97.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.