Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61494
Назва: Дослідження способу електроконтактного нагрівання напівфабрикатів на основі рослинної сировини
Автори: Михайлов, Б. В.
Нестреляй, Р. Л.
Горшенін, Ю. М.
Науковий керівник : Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Михайлов Б. В., Нестреляй Р. Л., Горшенін Ю. М. Дослідження способу електроконтактного нагрівання напівфабрикатів на основі рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 262.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61494
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_262.pdf97.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.