Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61494
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.advisorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorМихайлов, Б. В.-
dc.contributor.authorНестреляй, Р. Л.-
dc.contributor.authorГоршенін, Ю. М.-
dc.date.accessioned2025-01-20T08:58:16Z-
dc.date.available2025-01-20T08:58:16Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМихайлов Б. В., Нестреляй Р. Л., Горшенін Ю. М. Дослідження способу електроконтактного нагрівання напівфабрикатів на основі рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 262.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61494-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження способу електроконтактного нагрівання напівфабрикатів на основі рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_262.pdf97.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.