Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61755
Title: Guidelines for healthy nutrition in business hotel
Authors: Маgaletska, I.
Balan, A.
Vinogradova, D.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Маgaletska I., Balan A., Vinogradova D. Guidelines for healthy nutrition in business hotel. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 167-168.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61755
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (16768.pdf109.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.