Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5996
Title: Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів
Authors: Євлаш, В. В.
Отрошко, Н. О.
Аксьонова, О. Ф.
Михайленко, В. Г.
Keywords: метод кулонометричного титрування;антиоксидантна активність харчових продуктів;пробопідготовка досліджуваної сировини
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Аксьонова О. Ф., Михайленко В. Г. Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 327-334.
Abstract: Розглянуто адаптацію методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових продуктів. Показано необхідність пробопідготовки досліджуваної сировини залежно від природи та властивостей антиоксидантного комплексу.
The adaptation of the method of coulometric titration of determination the total antioxidant activity of food products is considered. It is shown the necessity of preparation of the raw materials depending on the nature and properties of antioxidant complex.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5996
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_54.pdf240.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.