Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5996
Назва: Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів
Автори: Євлаш, В. В.
Отрошко, Н. О.
Аксьонова, О. Ф.
Михайленко, В. Г.
Ключові слова: метод кулонометричного титрування;антиоксидантна активність харчових продуктів;пробопідготовка досліджуваної сировини
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Аксьонова О. Ф., Михайленко В. Г. Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 327-334.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто адаптацію методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових продуктів. Показано необхідність пробопідготовки досліджуваної сировини залежно від природи та властивостей антиоксидантного комплексу.
The adaptation of the method of coulometric titration of determination the total antioxidant activity of food products is considered. It is shown the necessity of preparation of the raw materials depending on the nature and properties of antioxidant complex.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5996
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_54.pdf240.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.