Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5996
Название: Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів
Авторы: Євлаш, В. В.
Отрошко, Н. О.
Аксьонова, О. Ф.
Михайленко, В. Г.
Ключевые слова: метод кулонометричного титрування;антиоксидантна активність харчових продуктів;пробопідготовка досліджуваної сировини
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Отрошко Н. О., Аксьонова О. Ф., Михайленко В. Г. Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 327-334.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто адаптацію методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових продуктів. Показано необхідність пробопідготовки досліджуваної сировини залежно від природи та властивостей антиоксидантного комплексу.
The adaptation of the method of coulometric titration of determination the total antioxidant activity of food products is considered. It is shown the necessity of preparation of the raw materials depending on the nature and properties of antioxidant complex.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5996
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_54.pdf240.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.