Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5996
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorОтрошко, Н. О.-
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorМихайленко, В. Г.-
dc.date.accessioned2022-08-29T14:06:08Z-
dc.date.available2022-08-29T14:06:08Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Отрошко Н. О., Аксьонова О. Ф., Михайленко В. Г. Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 327-334.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5996-
dc.description.abstractРозглянуто адаптацію методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових продуктів. Показано необхідність пробопідготовки досліджуваної сировини залежно від природи та властивостей антиоксидантного комплексу.uk_UA
dc.description.abstractThe adaptation of the method of coulometric titration of determination the total antioxidant activity of food products is considered. It is shown the necessity of preparation of the raw materials depending on the nature and properties of antioxidant complex.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectметод кулонометричного титруванняuk_UA
dc.subjectантиоксидантна активність харчових продуктівuk_UA
dc.subjectпробопідготовка досліджуваної сировиниuk_UA
dc.titleАдаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_54.pdf240.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.