Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 259
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини | Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Буштаков, І. С. |
2024 | Використання нетрадиційної овочевої сировини у виробництві кисломолочних напоїв | Карбівнича, Т. В.; Репринцев, М. Р. |
2024 | Низькобілкове печиво: особливості рецептури | Дорохович, В. В.; Грицевіч, М. Ю. |
2024 | Вплив системи НАССР на підприємницьку діяльність | Гуштан, Т. В.; Римарчук, А. І. |
2024 | Удосконалення технології виробництва зерна пивоварних сортів ячменю ярого | Гончарова, Д. Д.; Мещеряков, В. Є.; Деревянко, І. О. |
2024 | «Грибне м’ясо» – шляхи та перспективи розвитку | Вербицький, С. Б.; Рябініна, Н. О.; Пацера, Н. М. |
2024 | Аналіз якості й безпеки на ринку дитячих іграшок України | Брежнєва, В. О. |
2024 | Динаміка вартості й використання цементу в Україні | Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Меглинський, Л. В. |
2024 | Дослідження тенденцій споживання приправ і прянощів | Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Більчук, О. С.; Комагурова, Д. |
2024 | Види інновацій у готельному бізнесі України | Черевична, Н. І.; Сребнюк, К. С. |
2024 | Інноваційні розробки та сучасні тенденції готельно-ресторанного бізнесу | Татар, Л. В.; Одарченко, Д. М.; Бєловол, О. І. |
2024 | Дослідження актуальності вдосконалення організації праці та рівня якості обслуговування відвідувачів підприємств готельного типу | Сподар, К. В.; Хмаров, М. Ю. |
2024 | Деякі аспекти дослідження актуальності організації інноваційної діяльності в готельноресторанній сфері | Сподар, К. В.; Третьяк, О. Ю. |
2024 | Аркологія в будівництві готельно-ресторанних комплексів у повоєнному відновленні України | Сорокіна, В. П.; Костенко, О. Г.; Мануйлова, А. В. |
2024 | Перспективи повоєнного функціонування готельно-ресторанного господарства в Україні | Скриннік, В. І.; Калєнік, К. В. |
2024 | Концепція розвитку готельного бізнесу в Україні | Скирда, О. Є.; Шеремет, С. С. |
2024 | Удосконалення якості обслуговування в ресторанах японскої кухні шляхом адаптації до потреб клієнтів | Скирда, О. Є.; Мегик, Ю. В. |
2024 | Організаційні засади розробки концептуального ресторанного закладу | Прилепа, Н. В.; Лісовик, Д. А. |
2024 | Сучасні стратегії розвитку сервісної діяльності на підприємствах готельно-ресторанного господарства | Поляшенко, Є. Г.; Щербонос, Є. Т.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О. |
2024 | Соціальні технології у формуванні іміджу готельного підприємства | Паньків, М. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 259