Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» : [259] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 259
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировиниКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Буштаков, І. С.
2024Використання нетрадиційної овочевої сировини у виробництві кисломолочних напоївКарбівнича, Т. В.; Репринцев, М. Р.
2024Низькобілкове печиво: особливості рецептуриДорохович, В. В.; Грицевіч, М. Ю.
2024Вплив системи НАССР на підприємницьку діяльністьГуштан, Т. В.; Римарчук, А. І.
2024Удосконалення технології виробництва зерна пивоварних сортів ячменю ярогоГончарова, Д. Д.; Мещеряков, В. Є.; Деревянко, І. О.
2024«Грибне м’ясо» – шляхи та перспективи розвиткуВербицький, С. Б.; Рябініна, Н. О.; Пацера, Н. М.
2024Аналіз якості й безпеки на ринку дитячих іграшок УкраїниБрежнєва, В. О.
2024Динаміка вартості й використання цементу в УкраїніАкмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Меглинський, Л. В.
2024Дослідження тенденцій споживання приправ і прянощівАкмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Більчук, О. С.; Комагурова, Д.
2024Види інновацій у готельному бізнесі УкраїниЧеревична, Н. І.; Сребнюк, К. С.
2024Інноваційні розробки та сучасні тенденції готельно-ресторанного бізнесуТатар, Л. В.; Одарченко, Д. М.; Бєловол, О. І.
2024Дослідження актуальності вдосконалення організації праці та рівня якості обслуговування відвідувачів підприємств готельного типуСподар, К. В.; Хмаров, М. Ю.
2024Деякі аспекти дослідження актуальності організації інноваційної діяльності в готельноресторанній сферіСподар, К. В.; Третьяк, О. Ю.
2024Аркологія в будівництві готельно-ресторанних комплексів у повоєнному відновленні УкраїниСорокіна, В. П.; Костенко, О. Г.; Мануйлова, А. В.
2024Перспективи повоєнного функціонування готельно-ресторанного господарства в УкраїніСкриннік, В. І.; Калєнік, К. В.
2024Концепція розвитку готельного бізнесу в УкраїніСкирда, О. Є.; Шеремет, С. С.
2024Удосконалення якості обслуговування в ресторанах японскої кухні шляхом адаптації до потреб клієнтівСкирда, О. Є.; Мегик, Ю. В.
2024Організаційні засади розробки концептуального ресторанного закладуПрилепа, Н. В.; Лісовик, Д. А.
2024Сучасні стратегії розвитку сервісної діяльності на підприємствах готельно-ресторанного господарстваПоляшенко, Є. Г.; Щербонос, Є. Т.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2024Соціальні технології у формуванні іміджу готельного підприємстваПаньків, М. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 259