Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60923
Title: | Удосконалення якості обслуговування в ресторанах японскої кухні шляхом адаптації до потреб клієнтів |
Authors: | Скирда, О. Є. Мегик, Ю. В. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Скирда О. Є., Мегик Ю. В. Удосконалення якості обслуговування в ресторанах японскої кухні шляхом адаптації до потреб клієнтів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 483-484 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60923 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-483-484.pdf | 111.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.