Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60923
Title: Удосконалення якості обслуговування в ресторанах японскої кухні шляхом адаптації до потреб клієнтів
Authors: Скирда, О. Є.
Мегик, Ю. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Скирда О. Є., Мегик Ю. В. Удосконалення якості обслуговування в ресторанах японскої кухні шляхом адаптації до потреб клієнтів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 483-484
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60923
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-483-484.pdf111.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.