Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60922
Title: | Організаційні засади розробки концептуального ресторанного закладу |
Authors: | Прилепа, Н. В. Лісовик, Д. А. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Прилепа Н. В., Лісовик Д. А. Організаційні засади розробки концептуального ресторанного закладу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 481-482 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60922 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-481-482.pdf | 112.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.