Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60922
Title: Організаційні засади розробки концептуального ресторанного закладу
Authors: Прилепа, Н. В.
Лісовик, Д. А.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Прилепа Н. В., Лісовик Д. А. Організаційні засади розробки концептуального ресторанного закладу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 481-482
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60922
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-481-482.pdf112.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.