Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» : [259] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 259
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Релокація діяльності сфери гостинності під час воєнного стану в УкраїніОглобліна, О. О.; Борсуков, І. Р.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2024Методологія оцінки потенціалу символів у туризмі для стратегій розвитку готельно-ресторанного бізнесуОвсянников, Д. П.
2024Posсистема Poster у діяльності підприємств ресторанного бізнесуНосирєв, О. О.; Мастепанова, Є. О.; Коміссарова, Я. О.
2024Servio hotel в управлінні готельним бізнесомНосирєв, О. О.; Загребенєв, Д. В.
2024Програмне забезпечення Poster у підготовці фахівців індустрії гостинностіНосирєв, О. О.
2024Роль дизайну інтер’єру й атмосфери у створенні готельного брендуЛиповий, Д. В.; Рибальченко, М. Д.
2024Гейміфікація в готельному бізнесіЛиповий, Д. В.; Коваленко, В. О.
2024Перспективи просування готельного продукту через співпрацю з інфлюєнсерамиЛипова, Ю. Ю.; Губар, К. В.
2024Екологічний тренд як фактор підвищення конкурентоздатності об’єктів розміщенняЛетута, Т. М.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І.
2024Управління конкурентоздатністю підприємств готельного бізнесуЛетута, Т. М.; Татар, Л. В.; Костенко, В. І.
2024Вплив цифровізації на міжнародну готельну індустріюКорсак, Р. В.; Світлинець, О. В.
2024Актуальні проблеми менеджменту в міжнародній готельній індустріїКорсак, Р. В.; Попик, М. М.
2024Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесіКорсак, Р. В.; Гуштан, Т. В.
2024Сучасні стратегії маркетингу в готельно-ресторанному бізнесіКорсак, Р. В.; Годя, І. М.
2024Сучасні тенденції підготовки фахівців у міжнародній готельній індустріїКорсак, Р. В.
2024Проблеми страхування в готельно-ресторанному бізнесіКорсак, Р. В.; Січка, І. І.
2024Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємстваКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Пенкін, А. К.
2024Стратегічні напрямки для стратегічного потенціалу готельно-ресторанного бізнесу УкраїниКирилюк, О. М.
2024Шляхи вдосконалення системи надання послуг у закладах готельно-ресторанного господарстваКарбівнича, Т. В.; Стренадко, В. Р.
2024Інтеграція нових технологій у готельно-ресторанний бізнес: світові тенденціїКарбівнича, Т. В.; Піскун, К. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 259