Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» : [259] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 259
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Релокація діяльності сфери гостинності під час воєнного стану в УкраїніОглобліна, О. О.; Борсуков, І. Р.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2024Методологія оцінки потенціалу символів у туризмі для стратегій розвитку готельно-ресторанного бізнесуОвсянников, Д. П.
2024Posсистема Poster у діяльності підприємств ресторанного бізнесуНосирєв, О. О.; Мастепанова, Є. О.; Коміссарова, Я. О.
2024Servio hotel в управлінні готельним бізнесомНосирєв, О. О.; Загребенєв, Д. В.
2024Програмне забезпечення Poster у підготовці фахівців індустрії гостинностіНосирєв, О. О.
2024Роль дизайну інтер’єру й атмосфери у створенні готельного брендуЛиповий, Д. В.; Рибальченко, М. Д.
2024Гейміфікація в готельному бізнесіЛиповий, Д. В.; Коваленко, В. О.
2024Перспективи просування готельного продукту через співпрацю з інфлюєнсерамиЛипова, Ю. Ю.; Губар, К. В.
2024Екологічний тренд як фактор підвищення конкурентоздатності об’єктів розміщенняЛетута, Т. М.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І.
2024Управління конкурентоздатністю підприємств готельного бізнесуЛетута, Т. М.; Татар, Л. В.; Костенко, В. І.
2024Вплив цифровізації на міжнародну готельну індустріюКорсак, Р. В.; Світлинець, О. В.
2024Актуальні проблеми менеджменту в міжнародній готельній індустріїКорсак, Р. В.; Попик, М. М.
2024Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесіКорсак, Р. В.; Гуштан, Т. В.
2024Сучасні стратегії маркетингу в готельно-ресторанному бізнесіКорсак, Р. В.; Годя, І. М.
2024Сучасні тенденції підготовки фахівців у міжнародній готельній індустріїКорсак, Р. В.
2024Проблеми страхування в готельно-ресторанному бізнесіКорсак, Р. В.; Січка, І. І.
2024Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємстваКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Пенкін, А. К.
2024Стратегічні напрямки для стратегічного потенціалу готельно-ресторанного бізнесу УкраїниКирилюк, О. М.
2024Шляхи вдосконалення системи надання послуг у закладах готельно-ресторанного господарстваКарбівнича, Т. В.; Стренадко, В. Р.
2024Інтеграція нових технологій у готельно-ресторанний бізнес: світові тенденціїКарбівнича, Т. В.; Піскун, К. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 259