Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 259
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Релокація діяльності сфери гостинності під час воєнного стану в Україні | Оглобліна, О. О.; Борсуков, І. Р.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О. |
2024 | Методологія оцінки потенціалу символів у туризмі для стратегій розвитку готельно-ресторанного бізнесу | Овсянников, Д. П. |
2024 | Posсистема Poster у діяльності підприємств ресторанного бізнесу | Носирєв, О. О.; Мастепанова, Є. О.; Коміссарова, Я. О. |
2024 | Servio hotel в управлінні готельним бізнесом | Носирєв, О. О.; Загребенєв, Д. В. |
2024 | Програмне забезпечення Poster у підготовці фахівців індустрії гостинності | Носирєв, О. О. |
2024 | Роль дизайну інтер’єру й атмосфери у створенні готельного бренду | Липовий, Д. В.; Рибальченко, М. Д. |
2024 | Гейміфікація в готельному бізнесі | Липовий, Д. В.; Коваленко, В. О. |
2024 | Перспективи просування готельного продукту через співпрацю з інфлюєнсерами | Липова, Ю. Ю.; Губар, К. В. |
2024 | Екологічний тренд як фактор підвищення конкурентоздатності об’єктів розміщення | Летута, Т. М.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І. |
2024 | Управління конкурентоздатністю підприємств готельного бізнесу | Летута, Т. М.; Татар, Л. В.; Костенко, В. І. |
2024 | Вплив цифровізації на міжнародну готельну індустрію | Корсак, Р. В.; Світлинець, О. В. |
2024 | Актуальні проблеми менеджменту в міжнародній готельній індустрії | Корсак, Р. В.; Попик, М. М. |
2024 | Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі | Корсак, Р. В.; Гуштан, Т. В. |
2024 | Сучасні стратегії маркетингу в готельно-ресторанному бізнесі | Корсак, Р. В.; Годя, І. М. |
2024 | Сучасні тенденції підготовки фахівців у міжнародній готельній індустрії | Корсак, Р. В. |
2024 | Проблеми страхування в готельно-ресторанному бізнесі | Корсак, Р. В.; Січка, І. І. |
2024 | Наукове обґрунтування вибору методу менеджменту якості для підвищення конкурентоспроможності підприємства | Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Пенкін, А. К. |
2024 | Стратегічні напрямки для стратегічного потенціалу готельно-ресторанного бізнесу України | Кирилюк, О. М. |
2024 | Шляхи вдосконалення системи надання послуг у закладах готельно-ресторанного господарства | Карбівнича, Т. В.; Стренадко, В. Р. |
2024 | Інтеграція нових технологій у готельно-ресторанний бізнес: світові тенденції | Карбівнича, Т. В.; Піскун, К. С. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 60 з 259