Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» : [259] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 259
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Вивчення переваг і недоліків пакувальних матеріалів і тари з волокон цукрової тростиниЮдічева, О. П.
2024Харчування для довголіттяШубіна, Л. Ю.
2024Біле вино: якість і безпечність, користь і шкодаЧеревична, Н. І.; Сова, С. В.
2024Харчова та біологічна цінність кониниЦивірко, І. Л.; Париловський, О. І.
2024Нові види товарної обробки та інноваційні методи паковання плодів та овочівТатар, Л. В.; Летута, Т. М.; Репешко, К. С.
2024Особливості діяльності митних органів під час воєнного стану в УкраїніСорокіна, С. В.; Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.
2024Результативність просування послуг туристичного агентства в цифровому середовищіСорокіна, С. В.; Омельченко, Г. Ю.
2024Захист прав споживачів під час воєнного стану в УкраїніСорокіна, С. В.
2024Особливості розвитку ринку, імпорту, експорту паперових виробів санітарно-гігієнічного призначенняПолупан, В. В.; Колесник, В. В.; Самохіна, А. Є.
2024Актуальність контролю вмісту мікотоксину Т2 у тканинах коропаПолотнянко, Л. В.
2024Наукове обґрунтування нових технологічних рішень використання молочної сироватки в алкогольних напояхПенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.; Веретенніков, О. В.
2024Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяківПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Веретенніков, О. В.
2024Вміст білків у тканинах коропа за наявності в кормах мікотоксину Т2Матюшко, С. М.
2024Дослідження розширення асортименту напоїв в закладах ресторанного господарстваМамченко, Л. Є.; Скирда, О. Є.
2024Вміст ліпідів в організмі коропа за вмісту мікотоксину Т2 в комбікормахЛюбчиков, Р. Є.
2024Безпека продуктів харчування в мінливому світі: пріоритет для охорони здоров’яЛотарєва, Д. В.
2024Технології зберігання плодів ягідних культурЛетута, Т. М.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І.
2024Поняття якості продукціїЛетута, Т. М.; Татар, Л. В.; Омельченко, С. С.
2024Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктівКурепін, В. М.
2024Упровадження системи НАССР якості й безпечності харчових продуктів на підприємствахКравченко, Ю. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 259