Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5928
Title: Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання
Authors: Врадій, Н. І.
Самохвалова, О. В.
Keywords: пісочне печиво;зберігання;окиснення жиру;печево на олії
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Врадій Н. І., Самохвалова О. В. Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 287-294.
Abstract: Досліджено органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники якості печива на олії в процесі зберігання. Визначено ступінь окиснення жиру та встановлені терміни споживання пісочного печива, що виготовлене на основі олії.
Organoleptical, physically-chemical and structurally-mechanical quality properties of the oil based shortbread biscuits during storage have been analysed. Degree of oxidation of fats have been identified and shelf life of oil based shortbread biscuits has been determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5928
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_48.pdf294.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.