Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5928
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВрадій, Н. І.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-28T15:00:19Z-
dc.date.available2022-08-28T15:00:19Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВрадій Н. І., Самохвалова О. В. Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 287-294.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5928-
dc.description.abstractДосліджено органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники якості печива на олії в процесі зберігання. Визначено ступінь окиснення жиру та встановлені терміни споживання пісочного печива, що виготовлене на основі олії.uk_UA
dc.description.abstractOrganoleptical, physically-chemical and structurally-mechanical quality properties of the oil based shortbread biscuits during storage have been analysed. Degree of oxidation of fats have been identified and shelf life of oil based shortbread biscuits has been determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпісочне печивоuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectокиснення жируuk_UA
dc.subjectпечево на оліїuk_UA
dc.titleЗміна показників якості пісочного печива на олії під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_48.pdf294.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.