Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5928
Назва: Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання
Автори: Врадій, Н. І.
Самохвалова, О. В.
Ключові слова: пісочне печиво;зберігання;окиснення жиру;печево на олії
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Врадій Н. І., Самохвалова О. В. Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 287-294.
Короткий огляд (реферат): Досліджено органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні показники якості печива на олії в процесі зберігання. Визначено ступінь окиснення жиру та встановлені терміни споживання пісочного печива, що виготовлене на основі олії.
Organoleptical, physically-chemical and structurally-mechanical quality properties of the oil based shortbread biscuits during storage have been analysed. Degree of oxidation of fats have been identified and shelf life of oil based shortbread biscuits has been determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5928
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_48.pdf294.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.