Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5898
Назва: Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів
Автори: Одарченко, А. М.
Сесь, А. М.
Гасай, Є. Л.
Ключові слова: фруктові консерви;зневоднення;осмотично діючі речовини
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Одарченко А. М., Сесь А. М., Гасай Є. Л. Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 249-253.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив осмотично діючих речовин на якість фруктових консервів. Обґрунтовано вибір зневоднювача та встановлені оптимальні умови процесу.
The osmotically active substance influence on the quality of canned fruit is studied. The choice of the dehydrator and optimum process conditions are established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5898
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_41.pdf202.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.