Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5898
Title: Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів
Authors: Одарченко, А. М.
Сесь, А. М.
Гасай, Є. Л.
Keywords: фруктові консерви;зневоднення;осмотично діючі речовини
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко А. М., Сесь А. М., Гасай Є. Л. Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 249-253.
Abstract: Досліджено вплив осмотично діючих речовин на якість фруктових консервів. Обґрунтовано вибір зневоднювача та встановлені оптимальні умови процесу.
The osmotically active substance influence on the quality of canned fruit is studied. The choice of the dehydrator and optimum process conditions are established.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5898
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_41.pdf202.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.