Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5898
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Сесь, А. М. | - |
dc.contributor.author | Гасай, Є. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-28T12:34:54Z | - |
dc.date.available | 2022-08-28T12:34:54Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко А. М., Сесь А. М., Гасай Є. Л. Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 249-253. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5898 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив осмотично діючих речовин на якість фруктових консервів. Обґрунтовано вибір зневоднювача та встановлені оптимальні умови процесу. | uk_UA |
dc.description.abstract | The osmotically active substance influence on the quality of canned fruit is studied. The choice of the dehydrator and optimum process conditions are established. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | фруктові консерви | uk_UA |
dc.subject | зневоднення | uk_UA |
dc.subject | осмотично діючі речовини | uk_UA |
dc.title | Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_41.pdf | 202.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.