Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5898
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorСесь, А. М.-
dc.contributor.authorГасай, Є. Л.-
dc.date.accessioned2022-08-28T12:34:54Z-
dc.date.available2022-08-28T12:34:54Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОдарченко А. М., Сесь А. М., Гасай Є. Л. Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 249-253.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5898-
dc.description.abstractДосліджено вплив осмотично діючих речовин на якість фруктових консервів. Обґрунтовано вибір зневоднювача та встановлені оптимальні умови процесу.uk_UA
dc.description.abstractThe osmotically active substance influence on the quality of canned fruit is studied. The choice of the dehydrator and optimum process conditions are established.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфруктові консервиuk_UA
dc.subjectзневодненняuk_UA
dc.subjectосмотично діючі речовиниuk_UA
dc.titleВикористання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_41.pdf202.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.