Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5892
Назва: Вплив активності води на мікробіологічні показники м’ясних січених виробів, збагачених кальцієм
Автори: Колесник, Т. Л.
Колесник, А. О.
Ключові слова: м’ясні фарші;НКХ;збагачення кальцієм;активність води
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Колесник Т. Л., Колесник А. О. Вплив активності води на мікробіологічні показники м’ясних січених виробів, збагачених кальцієм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 236-242.
Короткий огляд (реферат): Досліджено показник активності води у м’ясних фаршах, що містять добавки із харчової кістки у вигляді НКХ. Доведено, що значення активності води суттєво впливає на безпечність виробів за мікробіологічними показниками.
The index of water activity in minced meats, which contain additions from food bone as FBF was investigated. The influence of water activity value on safety of products on microbiological indices was proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5892
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_39.pdf178.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.