Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5888
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубова, Г. Є.-
dc.date.accessioned2022-08-28T10:46:15Z-
dc.date.available2022-08-28T10:46:15Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДубова Г. Є. Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 214-220.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5888-
dc.description.abstractРозглянуто питання участі ферментів рослинного походження в процесах ароматизації пюре з м’якоті гарбуза та дині, які втратили природний аромат після нагрівання. Активний початок, що відновлює аромат, міститься в екстрактах ферментів із насіння соняшнику та сої. Водні екстракти ферментів діють ефективніше в провареній м’якоті плодів, де власні ферменти сировини інактивовані нагріванням.uk_UA
dc.description.abstractThe issue of the participation of plant origin enzymes in the processes of flavoring mashed pumpkin and melons pulp, which lost after heating the natural flavour. Has been considered active start to restore flavour is found in extracts of sunflower seeds and soybeans. Water extracts of the enzymes are more efficient in the boiled fruit pulp where own enzymes are inactivated by heating raw materials.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectферменти рослинного походженняuk_UA
dc.subjectароматизація рослинної сировиниuk_UA
dc.subjectекстракти ферментів із насіння соняшнику та соїuk_UA
dc.subjectбіокаталізuk_UA
dc.titleБіокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_36.pdf196.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.