Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5888
Название: Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировини
Авторы: Дубова, Г. Є.
Ключевые слова: ферменти рослинного походження;ароматизація рослинної сировини;екстракти ферментів із насіння соняшнику та сої;біокаталіз
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубова Г. Є. Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 214-220.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання участі ферментів рослинного походження в процесах ароматизації пюре з м’якоті гарбуза та дині, які втратили природний аромат після нагрівання. Активний початок, що відновлює аромат, міститься в екстрактах ферментів із насіння соняшнику та сої. Водні екстракти ферментів діють ефективніше в провареній м’якоті плодів, де власні ферменти сировини інактивовані нагріванням.
The issue of the participation of plant origin enzymes in the processes of flavoring mashed pumpkin and melons pulp, which lost after heating the natural flavour. Has been considered active start to restore flavour is found in extracts of sunflower seeds and soybeans. Water extracts of the enzymes are more efficient in the boiled fruit pulp where own enzymes are inactivated by heating raw materials.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5888
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_36.pdf196.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.