Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5888
Назва: Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировини
Автори: Дубова, Г. Є.
Ключові слова: ферменти рослинного походження;ароматизація рослинної сировини;екстракти ферментів із насіння соняшнику та сої;біокаталіз
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дубова Г. Є. Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 214-220.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання участі ферментів рослинного походження в процесах ароматизації пюре з м’якоті гарбуза та дині, які втратили природний аромат після нагрівання. Активний початок, що відновлює аромат, міститься в екстрактах ферментів із насіння соняшнику та сої. Водні екстракти ферментів діють ефективніше в провареній м’якоті плодів, де власні ферменти сировини інактивовані нагріванням.
The issue of the participation of plant origin enzymes in the processes of flavoring mashed pumpkin and melons pulp, which lost after heating the natural flavour. Has been considered active start to restore flavour is found in extracts of sunflower seeds and soybeans. Water extracts of the enzymes are more efficient in the boiled fruit pulp where own enzymes are inactivated by heating raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5888
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_1_36.pdf196.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.