Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5885
Назва: | Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі |
Автори: | Бачинська, Я. О. Аліпова, Ю. П. |
Ключові слова: | батони нарізні звичайні;торговельна мережа;якість;товарознавча порівняльна характеристика |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Бачинська Я. О., Аліпова Ю. П. Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 210-214. |
Короткий огляд (реферат): | Подано товарознавчу порівняльну характеристику батонів нарізних
звичайних, які надходять у торговельну мережу від різних виробників. Надано
дані щодо визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості. У
результаті досліджень встановили, що лише один зразок батона нарізного
звичайного Салтівського хлібозаводу за всіма показниками відповідає вимогам
нормативної документації. Work is devoted merchandizing to the comparative characteristic of long loafs cut usual which arrive in a trading network from different manufacturers. In work the data by definition organoleptic and physical and chemical indicators of quality is given. As a result of research have established that, only one sample to a long loaf of a cut usual "Saltovsky" bakery on all indicators meets the requirements of the SD. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5885 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_35.pdf | 162.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.