Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5885
Название: | Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі |
Авторы: | Бачинська, Я. О. Аліпова, Ю. П. |
Ключевые слова: | батони нарізні звичайні;торговельна мережа;якість;товарознавча порівняльна характеристика |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Бачинська Я. О., Аліпова Ю. П. Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 210-214. |
Краткий осмотр (реферат): | Подано товарознавчу порівняльну характеристику батонів нарізних
звичайних, які надходять у торговельну мережу від різних виробників. Надано
дані щодо визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості. У
результаті досліджень встановили, що лише один зразок батона нарізного
звичайного Салтівського хлібозаводу за всіма показниками відповідає вимогам
нормативної документації. Work is devoted merchandizing to the comparative characteristic of long loafs cut usual which arrive in a trading network from different manufacturers. In work the data by definition organoleptic and physical and chemical indicators of quality is given. As a result of research have established that, only one sample to a long loaf of a cut usual "Saltovsky" bakery on all indicators meets the requirements of the SD. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5885 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_35.pdf | 162.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.