Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5859
Название: | Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100" |
Авторы: | Кравченко, О. І. Лисюк, Г. М. Олійник, С. Г. |
Ключевые слова: | дієтична добавка «Глюкорн-100»;пшеничне борошно;реологічні властивості тіста;якість клейковини |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Кравченко О. І., Лисюк Г. М., Олійник С. Г. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 180-186. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено результати досліджень впливу дієтичної добавки
«Глюкорн-100» на показники якості клейковини пшеничного борошна та
реологічні властивості тіста. In the article results of studies of the influence of the dietary supplement “Glucorn-100” on wheat gluten quality indices and dough rheological properties are presented. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5859 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_30.pdf | 209.56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.