Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5859
Название: Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100"
Авторы: Кравченко, О. І.
Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Ключевые слова: дієтична добавка «Глюкорн-100»;пшеничне борошно;реологічні властивості тіста;якість клейковини
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Кравченко О. І., Лисюк Г. М., Олійник С. Г. Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 180-186.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень впливу дієтичної добавки «Глюкорн-100» на показники якості клейковини пшеничного борошна та реологічні властивості тіста.
In the article results of studies of the influence of the dietary supplement “Glucorn-100” on wheat gluten quality indices and dough rheological properties are presented.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5859
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_30.pdf209.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.